Friday, May 27, 2016

Cameraman

UNDER TRAINNING CAMERAMAN

1. Muhd Sadiq Soharno


2. Ikmal Fahin


3. Ramafuyo


Buat masa sekarang, ketiga mereka masih dalam percubaan/latihan lagi, mereka di bimbing oleh ibu sendiri, ada di antara mereka masih baru berjinak dgn camera, namun demikian insyaAllah kalau nak seribu daya nanti perlahan2 boleh pandai, kalau di lihat disini mereka ada mengenakan T-Shirt LuahanRasa, bersesuaian dgn mereka.

Tuesday, May 23, 2006

Dj Lady Haiza

Nick ONAIR/Radio: Lady Haiza
Duty: Radio Sponsor, Admin Monitoring Female Dj's
Deejin Time: Auto Run
Genre Play: Multi Genre
Location:  Kuala Lumpur Malaysia
Deejin Since:  23 May 2006
Website: www.luahanrasa.com
Radio Station: LuahanRasa.FM
Listeners From?: Website

 Dont be shy, msg me in shout box if you have any question ty - Lady Haiza

Tuesday, November 20, 2001

Dj Flash

DJ PROFILE

Nick ONAIR/Radio: Dj Flash/Admin
Deejin Time: Lewat Malam  
Genre Play: Semua bisa aja
Location: Kantora

Deejin Since 20 Sept 2001
Website: http://www.luahanrasa.com
Radio Station: LuahanRasa.FM
Listeners from?: website

Info Dj: Berpengalaman dalam mentadbir server tak kira server radio atau website, di LuahanRasa tugas asal sebagai Main Admin (Server dan juga Website, membantu tugasan Deejay Ibumisali) juga sebagai Pentadbir, di samping memastikan segala info di LuahanRasa.Com  di kemas kini dari masa ke semasa. Selain dari itu, melatih juga memastikan semua petugas tau tugasan masing masing.


Monday, July 12, 1999

Dj Ibumisali


DJ GENERAL INFO
Nick ONAIR/Radio: Deejay Ibumisali
Tugasan : Deejay/Penulis Bebas - Media Hiburan LuahanRasa.Com
Language: Malay
Genre Play: Multi Genre
Location Singapore
Deejin Since 7/12/2000
Website: http://www.luahanrasa.com
Original link at : http://luahanrasafm.blogspot.sg/
Radio Station: LuahanRasa.FM
Listeners from?: Worldwide

Radio pertama ibu berdj ialah MediaMuslim, LuahanRasa.FM [singapore], TKO - Tranung [kelantan], NasyidFM, FungkurFM [kini di panggil FunkerFM], Red Radio,KampungFM, CeriFM dan  Gomo.fm

Selama lebih dari 15tahun LuahanRasa.FM masih tetap teguh berdiri.  Berdj secara sukarela jer, banyak asam garam ketika mengendalikan radio ni, semua tu ibu ambil sebagai pengalaman untuk mempertingkatkan lagi usaha melancarkan lagi radio kesayangan ibu ni,minat berdj tu dah memang ada sejak remaja, akhirnya tercapai jugak berdj walaupun di radio internet.

Banyak yang ibu pelajari dari pengalaman berdj ni, yang manis yang sedih dan banyak lagilah, rasa tenang happy suka jer bila berdj tu, dapat pengetahuan dan juga kenalan.. Sejauh ni Alhamdulillah tak ada masalah semua berjln dgn baik dan di harap akan berterusan kekal begitu, ribuan terima kasih pada pendengar kami, di atas sokongan anda tu dan tanpa anda siapalah kami disini yer tak? teruskan menyokong kami yer sekian wassalam.

ps: more info HERE